Website & Digital Signage 't Gasthoês

Voor dé  culturele ontmoetingsplek van Horst aan de Maas hebben we een nieuwe website gerealiseerd en de volledige digital signage verzorgd.

gasthoes-logo-gebouw.jpeg

Website & narrowcasting

Doordat we zowel de digital signage (narrowcasting) als  website van 't nieuwe Gasthoes hebben gerealiseerd vormt dit alles een uniform geheel.  Samen met Marketing Makkers en Sociaal Kapitaal is de doelgroep goed in kaart gebracht waarna deze op passende wijze wordt aangesproken.  Uit deze samenwerking is uiteindelijk een nieuwe online identity ontstaan. 

Bekijk het resultaat

"Encore heeft voor ’t Gasthoês een prachtige, professionele en gebruiksvriendelijke website ontwikkeld die naadloos synchroniseert met onze narrowcasting."

Sven van Berlo - 't Gasthoês
Tabletsgasthoes.png

Theaterprogramma

Via een overzichtelijke invoer in het beheersysteem wordt de programmering van 't Gasthoês geplaatst en actueel gehouden.  De database is tevens gekoppeld aan de narrowcasting wat enorm tijdsbesparend werkt voor de beheerder.  Naast het theaterprogramma worden alle huurders gepresenteerd en wordt overige informatie via een overzichtelijk menu weergegeven.

Ook een website realiseren?

Digital Signage

Via opvallende schermen in de  foyer van 't Gasthoês wordt uiteenlopende informatie met de bezoekers gedeeld. Naast het actuele theaterprogramma wordt o.a. een geanimeerde bewegwijzering getoond en laat de catering producten van de menukaart zien. Bovendien is buiten een opvallende zuil geplaatst om zo via een een outdoor scherm de belangrijkste informatie aan voorbijgangers te tonen. Omdat er tijdens de bouw door de architecten rekening gehouden is met de plaatsing van de diverse schermen is onze oplossing perfect geïntegreerd in het interieur. 

gasthoes-DS.png