Nieuwe online identity voor Funpop

Funpop is hét openluchtfestival voor mensen met een verstandelijke beperking, maar ook voor hun familie, vrienden en bekenden en iedereen die de doelgroep een warm hart toedraagt! 

logo-funpop-2023-vaandel-roze.svg
e3b7ba8cc671c20d52c6a71f443767c384b1a9a3.jpg

Frisse festival website

Voor het jaarlijkse Funpop Festival ontwikkelden wij de website op basis van een ontwerp van Yellowinq Creative. Het ontwerp straalt het echte moderne festival gevoel uit en dat hebben we doorvertaald naar een volledige website. Door onze samenwerking met TicketCrew hebben wij de ticketverkoop naadloos in de website  geïntegreerd. Samen met de content van MarketingMakkers is de website een toegankelijke en eenvoudig te gebruiken festival website geworden met een focus op deze mooie doelgroep.

Bekijk het resultaat

"De combinatie tussen development
creativiteit maakt ons uniek."

Funpoptablets.png

Eenvoudig inhoud beheren

Via het CMS (beheersysteem) is het voor Funpop mogelijk om via handige widgets en een gebruiksvriendelijke bibliotheek de inhoud van de website te beheren. De widgets worden voor de gebruiker dusdanig geconfigureerd dat in slechts een handomdraai o.a. fotoalbums, lineup (programma en randprogramma), nieuws en veel gestelde vragen te plaatsen zijn. Hiervoor is slechts minimale affiniteit nodig met beheersystemen. Via de bibliotheek in het systeem zijn bestanden in een handomdraai toe te voegen, in mappen te plaatsen en te bewerken.

Ook een nieuwe website?