Finance for non-financials Velden

Finance for Non-financials is gespecialiseerd in het verzorgen van financiële opleidingen voor professionals. De unieke aanpak en persoonlijke benadering onderscheiden het bedrijf van bestaande opleiders.

Encore heeft een huisstijl met logo en responsive website gerealiseerd voor dit bedrijf uit Velden (nabij Venlo). De website en huisstijl hebben een betrouwbare en moderne uitstraling. Deze moderne uitstraling wordt in de website verder versterkt door de toepassing van moderne technieken, zoals een responsive ontwerp waardoor alle pagina’s van de website perfect werken op elk apparaat. Of een potentiële kandidaat de website nu met een tablet, smartphone of laptop bekijkt, de aangeboden informatie is uitstekend toegankelijk. Niet alleen de weergave is geoptimaliseerd voor de verschillende apparaten, maar ook de functionaliteit van de website. Zo is het mobiele aanmeldformulier zo compact mogelijk zodat dit snel is in te vullen en bezoekers niet afhaken.

In het weblog op de site schrijft de trainer van het bedrijf over diverse actuele onderwerpen. De website is uitgerust in een Nederlandstalige en Engelstalige versie en kan via het beheersysteem (CMS) door de opdrachtgever zelf tot in detail aangepast en uitgebreid worden.

Bekijk de website via www.finance-for-non-financials.nl.