nieuwe online identity & corporate website Fancom

Fancom is toonaangevend in het helpen van pluimvee- en varkensproducenten en champignonkwekerijen bij het verbeteren van processen in stallen. Encore is al een aantal jaar de online partner van Fancom.

Fancom.jpg

Krachtig teamwork

Met de nieuwe website legt Fancom de focus op de toonaangevende stalconcepten die zij aanbieden. Encore is inmiddels al een aantal jaren de vaste online partner van Fancom. Op basis van het ontwerp van Studio Luidspreker en de wireframes en content van Stradigi ontwikkelden wij de volledige website, welke in 3 talen te bekijken is. Om de unieke stalconcepten van Fancom perfect naar voren te laten komen ontwikkelden wij een tool waarmee deze interactief bekeken kunnen worden.

Bekijk het resultaat

"De combinatie tussen development
creativiteit maakt ons uniek."

Mackbook-iphone.png

Een app als klantenportaal

Fancom staat graag in contact met klanten over de gehele wereld. Om deze klanten van nog betere service en informatie te voorzien hebben we een gebruiksvriendelijke app ontwikkeld voor Fancom.  Onder de naam FAY (Fancom and You) kunnen klanten o.a. documentatie, handleidingen raadplegen van alle aangeschafte producten en onderdelen. Bovendien kunnen klanten en medewerkers van Fancom via het portal met elkaar communiceren. Omdat de app als PWA is ontwikkeld is deze eenvoudig op zowel iOS, Android en desktop te installeren.