Training game GtP World voor bol

Voor bol hebben we een interactieve e-learning trainingsgame ontwikkeld. Deze game wordt gespeeld op touchscreendevices in de trainingsruimtes van bol en wordt gebruikt om medewerkers te trainen. 

De vraag vanuit bol was: Hoe kunnen we onze nieuwe warehouse medewerkers effectief en schaalbaar trainen voor hun werk in het grootste pakjescentrum van Europa?

1.jpeg
Back.png

Grote groepen trainen in korte tijd

Door grote drukte tijdens de jaarlijkse piekmaanden moeten er in korte tijd veel operators opgeleid worden voor het BFC2 GtP-proces voor uitgaande zendingen. Het doel van het samen met Ondernemende Gasten ontwikkelde trainingsspel is om dit op een zo effici├źnt mogelijk manier te verzorgen waarbij de operators de processtappen beter in zich opnemen door de daadwerkelijke acties van het proces op een zo realistisch mogelijke manier in de game te verwerken.

"De combinatie tussen development
creativiteit maakt ons uniek."

levelGTP.jpg

Happy- en unhappy flows

Bij aanvang van het spel worden de nieuwe operators direct geïnstrueerd over de stappen die ze moeten volgen om een reguliere order pick-flow uit te voeren. Naarmate de tijd verstrijkt en de niveaus vorderen, komen er steeds meer situaties voor waarin dingen misgaan (unhappy-flow situaties). Dit stelt de operators in staat om getraind te worden in vrijwel alle mogelijke fouten die zich kunnen voordoen tijdens de verschillende processtappen en hoe ze daarmee om moeten gaan. In het bonuslevel kunnen allerlei situaties zich tegelijkertijd voordoen, waarbij onze game-engine ervoor zorgt dat alle soorten situaties volledig willekeurig worden gegenereerd.

Ook een e-learning game?