nieuwe online identity Dynamiek Scholengroep

Dynamiek Scholengroep verzorgt eigentijds primair onderwijs in de gemeenten Horst aan de Maas en Venray. Al vele jaren zijn wij de online partner van de scholengroep en haar scholen. Wij ontwikkelden een website die het mogelijk maakt om door elke school gebruikt te worden in haar eigen huisstijl en met eigen inhoud.

scholen.jpeg

Één basis voor alle websites

Sinds 2019 zijn we in samenwerking met MarketingMakkers gestart met het vernieuwen van de websites van Dynamiek Scholengroep en haar scholen. We hebben de recent vernieuwde website van Dynamiek gemigreerd naar ons nieuwe Encore CMS systeem en hiermee de basis gelegd voor de individuele scholensites. Hiermee bieden we elke school een vaste basis en structuur, maar behouden de mogelijkheid om de eigen huisstijl en inhoud toe te voegen. Zo kunnen we de hele scholengroep voorzien van een uniforme maar toch eigen uitstraling.

Bekijk het resultaat

"Dynamiek werkt al jaren samen met Encore voor de websites van Dynamiek en onze basisscholen. De samenwerking verloopt altijd goed, snel, flexibel en meedenkend tot het beste gewenste resultaat."

Karen Joppen - Dynamiek Scholengroep
Mackbook-iphone-new-1.png

Scholengroep Holland

Naast Dynamiek Scholengroep zijn we (samen met MarketingMakkers) sinds 2021 ook voor Scholengroep Holland aan de slag met het vernieuwen van haar scholenwebsites. Onder de naam Primair Online bieden we scholen een volledig ontzorgend pakket, waarbij we één basiswebsite ontwikkelen voor alle scholen binnen een scholengroep. Daarnaast hebben we op basis van de hoofdwebsite voor Scholengroep Holland ook een Werken bij website gemaakt, waar alle vacatures binnen de scholengroep bekeken kunnen worden.

Bekijk website