Dinnissen mobiel

Dinnissen Process Technology is wereldwijd actief in de feed, food, farmacie en chemie. In 2007 ontwikkelde Encore een website voor Dinnissen. Sindsdien wordt die website regelmatig uitgebreid en verbeterd. Dit resulteerde vorig jaar onder andere in een interactieve productpresentatie op de homepage. Om het groeiende aantal mobiele website bezoekers te bedienen en het innovatieve karakter van het bedrijf tot uiting te brengen, heeft Encore een mobiele website gerealiseerd voor het bedrijf uit Sevenum.

De mobiele website sluit naadloos aan bij de huisstijl van het bedrijf en de stijl van de reguliere website. De interactieve productpresentatie van de website is in de mobiele website ontsloten en volledige geoptimaliseerd voor bezoekers met een smartphone. De website is compact, snel en eenvoudig via een touch screen te bedienen.

Behalve het overzicht van producten bevat de mobiele website korte informatie over het bedrijf en een contactpagina. Op de contactpagina kan door het aanraken van een telefoonnummer direct een oproep gestart worden. De adressen van de vestigingen van Dinnissen zijn gekoppeld aan Google Maps zodat dit op veel smartphones netjes samenwerkt met de navigatiesoftware van de telefoon.

De mobiele website is geoptimaliseerd voor diverse Apple (iPhone/iPad), Android, Nokia, Windows en BlackBerry telefoons. Met één druk op de knop kan de website toegevoegd worden aan het startscherm van een iPhone of iPad waarna het logo van Dinnissen aan het menu wordt toegevoegd en de website in het vervolg snel opnieuw bekeken kan worden. Mobiele website bezoekers worden automatisch doorgestuurd naar de mobiele versie van de website.

Bekijk de website via www.dinnissen.mobi.