Dentilia Venray

Tandartsenpraktijk Dentilia uit Venray heeft een nieuwe website laten maken door Internetbureau Encore. Dentilia is een moderne tandartsenpraktijk in het centrum van Venray. De recent verbouwde praktijk beschikt over vijf behandelkamers die aan alle eisen van moderne tandheelkunde voldoen. De tandartspraktijk heeft als doel hoge kwaliteit en tandheelkundige zorg op maat te leveren waarbij de patiënt centraal staat. Hierbij was een nieuwe moderne website dan ook van belang.

Het professionele ontwerp van de website sluit perfect aan bij de moderne huisstijl van Tandartsenpraktijk Dentila. Door veelvuldig gebruik te maken van professionele fotografie, komt de hoge kwaliteit van tandheelkundige zorg perfect tot uiting en spreekt de doelgroep aan.

De website van Dentilia is bovendien uitgerust met een sociale media koppeling waardoor Facebook berichten automatisch als nieuwsberichten op de website verschijnen. Tevens zijn alle pagina's te delen via de sociale media; Twitter, Facebook en Google Plus. Bovendien is de website van een mooie 360 graden rondleiding voorzien en kan de opdrachtgever met een gebruiksvriendelijke beheeromgeving zelf de volledige website inhoud aanpassen en uitbreiden.
Mobiele bezoekers krijgen een speciale versie van de website te zien die geoptimaliseerd is voor kleine schermen, bediening via een touch screen en tragere verbindingen.

Encore heeft het grafisch ontwerp, technische realisatie en Content Management Systeem van de website verzorgd. Bovendien is de hosting van de website bij het fullservice internetbureau uit Venray ondergebracht zodat Dentilia één partner heeft voor alle website gerelateerde zaken.

Bekijk de nieuwe website via www.dentiliavenray.nl.