DEMS Venray

Internetbureau Encore heeft voor Dutch Engineering & Manufacturing Support (DEMS) uit Venray een nieuwe website gerealiseerd. Het Venrayse bedrijf kan als objectief en onafhankelijk bedrijf een bijdrage leveren aan het verbeteren van technische processen en bedrijfsprocessen voor toeleveranciers in de technische maakindustrie.

De knowhow, technische kennis en professionaliteit van het bedrijf komen duidelijk terug op de nieuwe website. Op de homepage wordt het bedrijf aantrekkelijk neergezet en krijg de bezoeker een overzichtelijke weergave van de belangrijkste diensten van het bedrijf uit Venray.

Het grafisch ontwerp van de website sluit perfect aan bij de eveneens door Encore gerealiseerde huisstijl met logo. Op basis van deze nieuwe huisstijl is het ontwerp en drukwerk van diverse huisstijlmiddelen verzorgd waaronder visitekaartjes. Om de doelgroep nog meer aan te spreken, spelen technische beeldimpressies uit de branche van DEMS een belangrijke rol op de website. Mede door het gebruik van deze beelden heeft de site een moderne, actuele en frisse uitstraling.

Om de website up-to-date te houden is deze voorzien van het beheersysteem (Content Management Systeem) van Encore. Het internetbureau uit Horst en Venray verzorgt tevens de hosting van de website.

Bekijk de website op www.dems-tools.com