Development Company Greenport Venlo

Development Company Greenport Venlo (DCGV) is de werknaam van Werklandschapsontwikkelingsmaatschappij Klavertje 4 en is belangrijkste gebiedsontwikkelaar binnen Greenport Venlo.

Encore heeft in 2010 een website gerealiseerd voor DCGV met een corporate uitstraling. Vanaf 2012 profileert DCGV zich anders waardoor er behoefte was aan een nieuwe website. Encore heeft opnieuw de opdracht gekregen om de website te realiseren. De nieuwe website bevat diverse moderne elementen en wordt sterk gestuurd via een interactieve kaart. De website opent op een spectaculaire manier met een Google Earth animatie die Encore geproduceerd heeft. Op de kaart is het Klavertje 4 gebied te zien met daarop interessante locaties. Elke locatie bevat informatie in de vorm van korte tekst en een afbeelding of video. De website bevat daarnaast een moderne nieuwsvoorziening met filters op type en jaar en diverse thema bijeenkomsten waarvoor bezoekers zich online kunnen registreren.

Via het Content Management Systeem kan de opdrachtgever de inhoud zelf actualiseren en uitbreiden. Encore is verantwoordelijk voor de grafische vormgeving, technische realisatie en hosting van de website.

Bekijk de website via www.dcgv.nl.