C.V. D'n Dreumel Horst

Met het versturen van een twitterberichtje lanceerde prins Guido I officieel de nieuwe website van carnavalsvereniging D’n Dreumel uit Horst. De door internetbureau Encore gerealiseerde website werd gepresenteerd tijdens de jaarlijkse brunch voor de leden van D’n Dreumel; de opening van het Horster carnavalsseizoen.

D'n Dreumel organiseert en stimuleert de carnavalsviering in Horst. Met de inzet van zo'n 130 enthousiaste leden organiseert de vereniging jaarlijks een compleet programma aan activiteiten in de sfeer van de carnavalstradities.

Het grafisch ontwerp van de website sluit perfect aan bij de uitgedragen stijl van de vereniging en het daarbij horende carnavaleske gevoel dat D'n Dreumel oproept. Om de doelgroep nog meer aan te spreken, speelt fotografie een belangrijke rol in het ontwerp. Juist door het gebruik van deze herkenbare beelden heeft de site een uitstraling die past bij de carnavalsvereniging. De website beat een groeiend naslagwerk waarop de liefhebber van de Horster carnavalstraditie o.a. foto's, video's, teksten van alle winnende liedjes en onderscheidingen kan bekijken. De eerste basis hiervan is nu gelegd met deze nieuwe website.

Mobiele website

Om ook de bezoekers met een mobiele telefoon perfect te bedienen heeft Encore een mobiele website ontwikkeld. De activiteitenagenda van de carnavalsvereniging is in de mobiele website ontsloten en volledig geoptimaliseerd voor bezoekers met een smartphone. De website is compact, snel en eenvoudig via een touchscreen te bedienen. Behalve het overzicht van aankomende activiteiten bevat de mobiele website verwijzingen naar de sociale media accounts en de reguliere website van de vereniging. Mobiele website bezoekers worden automatisch doorgestuurd naar de mobiele versie van de website.

Realisatie nieuwe website

Encore - tevens sponsor van d'n Dreumel - is verantwoordelijk voor de conceptontwikkeling, grafisch ontwerp, technische realisatie en hosting van de website. Via het Content Management Systeem kan de opdrachtgever de volledige website op een gebruiksvriendelijke manier zelf onderhouden. In de toekomst wordt de website bovendien voorzien van een intranet.

Bekijk het resultaat via www.dreumel-horst.nl.