webshop curtain company

Voor Curtain Company hebben we een professionele webshop gerealiseerd. Bij Curtain Company vind je een breed scala aan gordijnen, zorgvuldig en vakkundig vervaardigd in een professioneel atelier in Nederland. Daarnaast biedt het bedrijf gordijnrails aan, die compleet met bevestigings- en ophangmateriaal bij je thuis worden geleverd. Zo biedt de webshop van Curtain Company een totaalpakket voor nieuwe gordijnen.

Scherm­afbeelding 2024-06-20 om 09.27.32.png
DSC07150.jpg

Hoge Conversie

In samenwerking met Bear's Factory hebben we de vorige webshop van Curtain Company grondig geanalyseerd en geoptimaliseerd om de conversie te verhogen. Door middel van uitgebreide (wireframing-) sessies hebben we de webshop verbeterd op het gebied van gebruikerservaring, performance, navigatiestructuur en visuele aantrekkingskracht. Daarnaast hebben we overzichtelijkere productpagina's en een gebruiksvriendelijker checkout-proces geïntroduceerd. Hierop heeft ons designteam het grafisch ontwerp perfect aangesloten. De aanpassingen zijn bedoeld om het voor bezoekers gemakkelijker en aantrekkelijker te maken om aankopen te doen, wat uiteindelijk leidt tot een hogere conversie.

Bekijk het resultaat

CC-configurator.png

Zelf samenstellen met configurator.

Dankzij een intuïtieve configurator kunnen bezoekers van de webshop eenvoudig hun op maat gemaakte gordijnen samenstellen. Ze kunnen de afmetingen, plooi, verdeling en afwerking invoeren, waarna de prijs automatisch wordt berekend. Vervolgens kunnen de gordijnen direct worden besteld.

Interesse in een webshop met hoge conversie?

Groot gebruiksgemak
met CMS

De gehele webshop draait op een professioneel Content Management Systeem (CMS) op basis van het Symfony-framework. Hiermee worden de producten beheerd en alle bestellingen afgehandeld. Het systeem zorgt voor het beheer van facturen en biedt de mogelijkheid om de productiestatus van een order bij te houden. Bovendien kunnen gebruikers eenvoudig een export maken voor het boekhoudpakket en de actuele omzet monitoren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Curtain.png