CROW CONTOUR

Nieuwe website CONTOUR Accountants

Contouraccountants

Uitgebreide website

Voor CONTOUR Accountants uit Venlo en Venray heeft Encore een nieuwe volledig responsive website ontwikkeld. Een mooie vormgeving, doordachte structuur en overzichtelijk ontwerp presenteren de omvangrijke informatie van het accountantskantoor.

Overzichtelijk, fris en zakelijk

Door middel van een frisse doch zakelijk uitstraling wordt de doelgroep uit Venlo, Venray en omstreken aangesproken. Encore bedacht het online concept en bouwde de huisstijl online verder uit. Ook het grafisch ontwerp en de realisatie van de website werd door Encore uitgevoerd.

Bekijk website


CONTOUR - Responsive

Totaal oplossing

In samenwerking met partner Viduro Marketing & Communicatie is de invulling van de website op professionele wijze tot stand gekomen. Viduro schreef de teksten en had de regie over de fotografie en videobeelden op de website. Juist door deze samenwerking is een maximaal resultaat bereikt.

  • Responsive
  • Samenwerking
  • Online strategie
  • Fotografie

Schermafbeelding 2017-07-17 om 13.33.03

Techniek en huisstijl

De vernieuwde huisstijl van CONTOUR Accountants leende zich bij uitstek om diverse elementen in technische toepassingen terug te laten komen. Hierdoor is zowel de huisstijl, ontwerp van website en haar techniek op unieke wijze met elkaar verbonden.