Cocosoft Venray

Cocosoft uit Venray is gespecialiseerd in winkelautomatisering. Met deze retailsoftware krijgen ondernemers grip op de bedrijfsvoering van hun winkel. Cocosoft blijft innoveren en dit heeft geresulteerd in het Tandemconcept. Om dit concept en de nieuwe producten te presenteren heeft Encore een nieuwe responsive website gerealiseerd.

De website bevat informatie over de nieuwe producten van het bedrijf en informatie over service en branches waarvoor deze producten geschikt zijn. Door gebruik te maken van illustraties, fotografie en video worden de producten en diensten van het bedrijf aantrekkelijk gepresenteerd. Bovendien bevat de website een nieuwspagina en een overzicht van de afdelingen met informatie over medewerkers van het bedrijf.

De nieuwe website van Cocosoft is gebouwd op basis van moderne technieken en voorzien van een responsive (schaalbaar) website ontwerp. Hierdoor past de website zich automatisch aan de schermgrootte en apparaat van een bezoeker aan waardoor de bezoeker een perfecte gebruikerservaring heeft op elk apparaat (ook mobiel).

Encore is verantwoordelijk voor het grafisch ontwerp, de technische realisatie en hosting. De website is gerealiseerd op basis van een gebruiksvriendelijk beheersysteem zodat de medewerkers van het bedrijf de website zelf tot in detail kunnen aanpassen.

Bekijk de nieuwe website via www.cocosoft.nl.