Nieuwe online identity voor Bakkerij Heerschap

Sinds 1966 is de naam Heerschap een begrip in Limburg. In dat jaar openden John en Toos Heerschap hun eigen bakkerij. Door grenzeloze ambitie kwamen er winkels en supermarkten bij, verhuisde de bakkerij naar Roggel en werd deze later nog eens uitgebouwd. Toen al stond Bakkerij Heerschap bekend als de grootste en modernste ambachtelijke bakkerij van heel Limburg. 

logo-forwart-small.svg
header_2000x800px_bakkerijheerschap_web_bakkerij.jpg

Website met ambachtelijke uitstraling

In samenwerking met ifthen hebben wij Bakkerij Heerschap  voorzien van een moderne website met ambachtelijke uitstraling. De professionele fotografie, rijke content en leuke elementen zorgen voor een mooie en overzichtelijke website die aansluit bij de uitstraling die Bakkerij Heerschap nastreeft. 

Op de website is onder andere het verhaal achter Bakkerij Heerschap, nieuws en vacatures te vinden en er is een mogelijkheid tot online bestellen van producten.

Bekijk het resultaat

"Encore heeft met hun expertise onze wensen vertaald naar informatieve, overzichtelijke en moderne websites voor onze bakkerij en Albert Heijn Heerschap supermarkten. Wij zijn enorm blij met het eindresultaat van beide websites! Deze samenwerking hebben wij mede door de korte lijnen als prettig ervaren."

Guusje Lemmen - Heerschap Groep
Mackbook-iphone.png

Koppeling met Orbak

Het assortiment van bakkerij heerschap wordt beheerd middels diensten van Marti Orbak Software. Zij hebben ook de webshop voor het online bestellen gerealiseerd. Samen met Marti Orbak hebben wij ervoor gezorgd dat de webshop naadloos integreert in de door ons ontwikkelde website. Tevens is er een klachtenformulier opgezet waarin we een koppeling hebben opgenomen zodat de gebruiker een product uit het assortiment kan selecteren waar de klacht over gaat.

Ook een nieuwe online identity?

Albert Heijn Heerschap

Naast de ontwikkeling van de bakkerij website hebben we een variant gemaakt welke de huisstijl van Bakkerij Heerschap combineert met die van Albert Heijn. Op deze site kan de informatie van alle Albert Heijn Heerschap locaties gevonden worden zoals openingstijden, contactgegevens en diensten. Bovendien kunnen de vacatures per locatie bekeken worden.

Bekijk de AH Heerschap website

Tablet_Pro_Mockup_10_1.png
zuil-heerschap.png

Digital Signage

Via opvallende schermen in de vestigingen van Albert Heijn Heerschap wordt uiteenlopende informatie met de bezoekers gedeeld. Naast aanbiedingen wordt o.a. het ambacht met video's gepresenteerd. Bovendien kan het actuele assortiment aan de winkelbezoekers getoond worden. De schermen zijn daarnaast perfect  geïntegreerd in het interieur van de winkels.

Benieuwd naar de mogelijkheden?