Alles Paletti

Website

Alles Paletti uit Maasbree heeft ons de opdracht gegeven een totaal nieuwe website te ontwikkelen. Alles Paletti verzorgt opleidingen tot gecertificeerd Bedrijfshulpverlener, Eerste Hulp, BHV Brandbestrijding en Ontruiming. De ontwikkelde website sluit perfect aan bij de huisstijl van het bedrijf.

Op de website is uitgebreide informatie te vinden over het bedrijf, het cursusaanbod en de producten die Alles Paletti verkoopt. De website wordt op korte termijn uitgebreid met meer informatie en aktie foto's.

Deze website is voorzien van ons Content Management Systeem (CMS). Hiermee kan men de volledige website zelf beheren. Tevens is de website voorbereid op een koppeling met het planningsysteem dat het bedrijf gebruikt.

Klik hier om de website te bekijken.

Webshop

Als uitbreiding van de internet activiteiten van Alles Paletti heeft Encore een webshop ontwikkelt. De webshop bevat een uitgebreide catalogus met EHBO en BHV materialen en aanverwante producten. De heldere navigatiestructuur zorgt ervoor dat het bestellen van producten erg eenvoudig is. Door de koppeling met iDEAL kunnen betalingen veilig en snel voldaan worden. Via het beheergedeelte van de webshop kunnen de verantwoordelijke medewerkers van Alles Paletti de producten onderhouden en bestellingen verwerken.

De grafische vormgeving van de webshop sluit perfect aan bij de huisstijl van het bedrijf en de eerder ontwikkelde website. De vormgeving van de webshop is modern en overzichtelijk zodat bezoekers in één oogopslag een goede indruk krijgen van de producten die Alles Paletti in haar webshop aanbiedt.

Bekijk het resultaat op webshop.alles-paletti.nl.