Online identity
& website AH Jan Linders

In nauwe samenwerking met Jan Linders hebben we de online transformatie naar Albert Heijn Jan Linders begeleid én gerealiseerd.  In enkele maanden tijd hebben we met de marketingafdeling van Jan Linders het concept, wireframing, ontwerp én realisatie van de website voor onze rekening genomen.

yasminhargreavesphotography-1894.jpg

Digital Identity

 Jan Linders Supermarkten en Albert Heijn kondigden aan te gaan samenwerken. Hierbij neemt het vertrouwde familiebedrijf Jan Linders de rol aan van franchiseondernemer binnen Albert Heijn. Een naadloze online overgang was van cruciaal belang en dat is precies wat we hebben gerealiseerd. Encore heeft de online identiteit verfijnd met als basis de nieuwe huisstijl. Dit resulteerde in een identiteit die moeiteloos de herkenbare uitstraling van Albert Heijn omarmt, terwijl de unieke essentie van Jan Linders prachtig behouden blijft

Bekijk het resultaat

"We streven er naar om elk project op
hoog niveau af te ronden."

Tablets-AHjanlinders.png

Nauwe samenwerking

Voor het nieuwe AH Jan Linders hebben we een hoogwaardige website gecreëerd om de herpositionering van het bedrijf ook online te versterken. We werkten nauw samen met de marketingafdeling van Jan Linders en gebruikten de nieuwe online strategie, doordachte wireframes en uniek een grafisch ontwerp om een frisse en toch vertrouwde online identiteit te smeden. Met behulp van ons geavanceerde CMS hebben we een flexibele website opgebouwd, waardoor Jan Linders volledige controle heeft over het beheer van de website en bovendien klaar is voor de toekomst.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Unieke animaties

Naast een intuïtieve locatiefinder, een overzicht van het assortiment en specifieke vestigingspagina's, is de website verrijkt met unieke animaties. Animaties tillen een website of app naar een hoger niveau door beweging toe te voegen, waardoor inhoud boeiender en aantrekkelijker wordt voor bezoekers. De (logo-) animaties in onze projecten worden inhouse geanimeerd door onze eigen animator. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Inzet van Cloudflare

Cloudflare is ingezet voor de veelbezochte AH Jan Linders-website vanwege zijn krachtige content delivery-netwerk (CDN) en webbeveiligingsfuncties. Dit zorgt voor verbeterde laadtijden en prestaties van de website, evenals een verhoogde bescherming tegen online bedreigingen, waardoor een naadloze en veilige browse-ervaring voor de bezoekers wordt gewaarborgd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?