Advies &
Strategie

Een innovatief concept en sterke strategie is onmisbaar in elk project dat wij gezamenlijk starten. Wij bieden dan ook advies, strategie, creatie, development, services en diensten om digitaal het verschil te maken.

Forwart_advies.jpg

Goed doordacht plan

Of het resultaat nu een goed werkend e-commerce platform, website, applicatie of dataplatform is, een goed doordacht plan ligt hier altijd aan ten grondslag. Samen met onze opdrachtgevers bedenken, tekenen en beschrijven een concept en architectuur om tot een top resultaat te komen. Deze architectuur zorgt voor de inrichting, opbouw en de synergie van alle (maatwerk-) componenten. Wij zien deze architectuur dan ook als de basis van elk succesvol project.

Meer weten?

Neem contact op

Forwart_wireframing.jpg

Doeltreffende
architectuur

Een gedegen concept en architectuur bevatten veel belangrijke onderdelen van een project zoals doelstellingen, domeinkennis, hosting, UX, performance, security en (externe-) koppelingen. Deze onderdelen hebben direct invloed op de keuzes om tot een doeltreffende architectuur te komen. We denken niet in hokjes maar overzien het grote geheel.

Door goed te luisteren naar en doordachte vragen te stellen aan onze opdrachtgevers proberen we elk domein zoveel mogelijk eigen te maken en de opdrachtgever te begrijpen.

"Goede code schrijven is 
niet alleen de sleutel tot succes."

Het verschil maken

We zijn een veelzijdig digital agency. Encore heeft specialisten die zich inleven in de wereld van opdrachtgevers (domeinkennis) en gezamenlijk naar een eindresultaat toe werken. Een resultaat waar je als opdrachtgever op kunt bouwen.

  1. 1. Inventarisatie
  2. 2. Brainstorm
  3. 3. Concept
  4. 4. Wireframing
  5. 5. Oplevering